Bedrijven en Sponsoren

De stichting mijnIBDcoach werkt samen met bedrijven en instellingen om de e-Healthtool mijnIBDcoach voor iedere IBD-patiënt beschikbaar te krijgen. Bent u geinteresseerd om hieraan bij te dragen, neemt u dan contact op met info@stichtingmijnibdcoach.nl.

Stichting mijnIBDcoach werkt samen met de volgende partners:

 

Sananet BV , is specialist in eHealth en is vanaf het begin                     betrokken geweest bij de ontwikkeling van mijnIBDcoach.
contact gegevens:  Rijksweg Zuid 37, 6131 AL Sittard
tel: +31 (0)46 4588001
e-mail: info@sananet.nl

 

Ferring Pharmaceuticals BV,  is een biofarmaceutische organisatie gericht op onderzoek, ontwikkeling en innovatie van geneesmiddelen.  Door de samenwerking met Ferring is het mogelijk geworden om mijnIBDcoach te ontwikkelen.
Contactgegevens:  Polarisavenue 130, 2132 JX Hoofddorp
tel: +31 (0)23-5680300

  Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland, de vereniging   van mensen met de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. De    vereniging geeft informatie, brengt mensen bij elkaar en behartigt  de belangen.
Contactgegevens: Houttuinlaan 4b, 3447 GM Woerden
tel: +31 (0)348-480346
e-mail: t.markus@crohn-colitis.nl

 

 Pfizer BV.

Het doel van Pfizer is ‘Doorbraken die de levens van patiënten veranderen’. Mensen helpen, mensen beter maken, mensen op hun best laten zijn. Dat is waar wij ons elke dag opnieuw voor inzetten.

Contactgegevens: Rivium Westlaan 142, 2909 LD Capelle a.d. IJssel

Bij Janssen in Nederland zijn we ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot innovatie en het oplossen van de medische problemen van onze tijd. Om een relevante bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheid van patiënten gaan we actief op zoek naar samenwerking, zowel met publieke als met private partijen.
Contactgegevens: Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS Breda