Bestuur stichting mijnIBDcoach

Stichting mijnIBDcoach

Op 24 november 2014 is stichting mijnIBDcoach opgericht. De stichting heeft ten doel:
(a) het beheren van het e-Health systeem `mijnlBDcoach’ en het bevorderen van de implementatie daarvan in de Nederlandse ziekenhuizen;
(b) het zodanig inrichten van het e-Health systeem dat het de patientenzorg optimaal kan ondersteunen;
(c) het ondersteunen en bevorderen van medisch-wetenschappelijk onderzoek op basis van de data in het e-Health systeem, ter bevordering van de zorg van IBD patiënten,
en het verrichten van al hetgeen met het bovenstaande in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Bestuur van Stichting mijnIBDcoach

De stichting wordt bestuurd door een bestuur bestaande uit tenminste drie personen. Tot bestuurder kunnen worden benoemd vertegenwoordigers, bestuurders en/of werknemers van:
(a) een in Nederland gevestigd academisch ziekenhuis;
(b) een in Nederland gevestigd regionaal ziekenhuis;