2018-04-09
PGOsupport Impactprijs Patientenperspectief 2018

Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland is een van de genomineerde van de Impacprijs 2018 voor de ontwikkeling van mijnIBDcoach.

Op 9 april vindt de uitreiking plaats in het Spoorwegmuseum.

Pareltjes van patiëntenperspectief in de spotlights

PGOsupport zet projecten en initiatieven in het zonnetje die met inzet van het patiëntenperspectief positieve impact hebben op de kwaliteit van zorg en/of kwaliteit van leven.

Ruim 40 projecten en initiatieven zijn aangemeld. Een deskundige jury heeft uit deze inzendingen 20 projecten genomineerd. Tijdens het congres Impact! Met patiëntenperspectief op 9 april 2018 in het Spoorwegmuseum Utrecht maakt de jury de winnende projecten bekend.

Stem op je favoriet

De organisaties waarvan het project is genomineerd, houden hierover tijdens het congres een posterpresenentatie. Er zijn 3 juryprijzen van elk € 4.000,- en een publieksprijs van € 3.000,-. De congresdeelnemers kiezen hun favoriet voor de publieksprijs. De winnaars worden aan het eind van het congres bekendgemaakt.

2018-03-22 en 23

Digestive Disease Days (voorheen Voorjaarsvergadering)
Nederlandse Vereniging voor Gastroenterologie
Locatie: Conference Center NH Koningshof te Veldhoven

Kom naar de stand van de CCUVN en bekijk wat deelnemers van mijnIBDcoach vinden.

2017-03-23 en 24

Digestive Disease Days (voorheen Voorjaarsvergadering)
Nederlandse Vereniging voor Gastroenterologie
Locatie: Conference Center NH Koningshof te Veldhoven

Meer informatie over gebruik van mijnIBDcoach, kom naar de stand van Sananet of naar de CCUVN.

——————————————————————————————————————————

2017-02-01
Uitnodiging voor de presentatie op ECCO 2017 in Barcelona.

—————————————————————————————————————————————

2017-02-15-18